Determinatiemiddagen in het Hunebedcentrum in Borger (Dr.)

Determinatiemiddagen door Harry Huisman, lid van de Landelijke Studiegroep Zwerfstenen, (voorlopig) in nieuw jasje.

Online Stenenspreekuur

Het stenenspreekuur van Harry Huisman is vaste prik bij het Hunebedcentrum. In de huidige situatie is dit helaas niet mogelijk om op locatie te doen. Daarom wordt voorlopig het stenenspreekuur elke tweede woensdag van de maand online gehouden.

Tijdens het stenenspreekuur geeft Harry Huisman uitleg bij stenen die door jullie zijn gevonden. Iedereen kan zijn stenen tonen, het is voor jong en oud. Wie weet zit er achter jouw steen een heel bijzonder verhaal. Naast stenen, weet Harry ook heel veel van fossielen en schelpen. Je kunt hier ook vragen over stellen tijdens het stenenspreekuur.

Het stenenspreekuur is elke tweede woensdag van de maand:

  • 8 juli 13:30 – 16:00

  • 12 juli 13:30 – 16:00

  • 9 september 13:30 – 16:00

Belangrijk is dat je je aanmeld per mail om toegang te krijgen tot de online verbinding. We organiseren het spreekuur via skype. Je kunt zich aanmelden via:

communicatie@hunebedcentrum.nl.

Stuur ons per mail dat je graag wilt deelnemen aan het spreekuur, dan ontvang je de link om deel te nemen.

Maak van te voren ook enkele foto’s (detail en overzichtsfoto van goede kwaliteit) van de betreffende steen, fossiel, etc. Zet die op je computer. Omdat vaak het beeld op skype niet scherp genoeg is, vertelt Harry meer over de steen op basis van de foto’s.

De meeste laptops hebben standaard een webcam en microfoon. Heb je geen webcam en microfoon op je computer? Dan kun alsnog deelnemen aan het gesprek. Andere deelnemers kunnen jou alleen niet horen en zien. Je kunt vragen stellen via de chat functie.

Heb je een vraag over een steen, fossiel of schelp maar wil je niet deelnemen aan het online spreekuur? Je kunt ook foto’s (graag detail en overzicht, in goede kwaliteit) met vragen per mail versturen naar communicatie@hunebedcentrum.nl.